Η ομάδα μας

Δημήτρης Κουραμάς

Δημήτριος Κουραμάς

Χειρουργός Στόματος-Εμφυτευματολόγος

Ο Δημήτριος Κουραμάς είναι απόφοιτος του Comenius University της Μπρατισλάβας (DMD), με βαθμό πτυχίου «Άριστα». Ως τελειόφοιτος συμμετείχε σε ανθρωπιστική αποστολή των Γιατρών του Κόσμου στην Ουγκάντα, με σκοπό την ανέγερση και τη λειτουργία ενός οδοντιατρείου.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις ως πεζοναύτης, με την ειδικότητα του στρατιωτικού οδοντιάτρου, ενώ ειδικεύτηκε επί μία τριετία (2015-2018) στην Οδοντοφατνιακή Χειρουργική, Χειρουργική Εμφυτευματολογία και Ακτινολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας Master of Science (MSc) και τον τίτλο της ειδικότητας της Οδοντοφατνιακής Χειρουργικής.

Έχει λάβει μέρος σε πλήθος ανακοινώσεων και δημοσιεύσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με κύρια θέματα τα οδοντικά εμφυτεύματα και την ανύψωση του ιγμορείου, ενώ είναι και υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Λιλίκα Καστανίδου

Λιλίκα Καστανίδου

Χειρουργός Οδοντίατρος

Η Καστανίδου Λιλίκα είναι απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και επιδιώκει διαρκή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην επιστήμη της, γι’ αυτό και έχει λάβει μέρος σε ένα μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Μερικά από αυτά είναι το μονοετές master στο πανεπιστήμιο UCLA του Λος Άντζελες πάνω στην Προσθετική επί Εμφυτευμάτων και το KT Training στο Λονδίνο πάνω στα Botox και Dermal Fillers. Επιπλέον, έχει μετεκπαιδευτεί στη Σύγκλειση στο τμήμα Προσθετικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Γρηγόρης

Γρηγόριος Κουραμάς

Χειρουργός Οδοντίατρος

Ο Γρηγόριος Κουραμάς είναι απόφοιτος του Comenius University της Μπρατισλάβας (DMD). Μετά τη λήψη του πτυχίου του, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην αεροπορία κατά τη διάρκεια της οποίας εργάστηκε ως στρατιωτικός οδοντίατρος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ).

Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε επί μια τριετία (2018-2021) στην Οδοντική Χειρουργική και στις Αισθητικές Συντηρητικές Αποκαταστάσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έκτοτε, παρακολουθεί και συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια και ημερίδες που έχουν ως αντικείμενο την Αισθητική Οδοντιατρική που αποτελεί και πεδίο της ειδίκευσής του.

Ιωάννα

Ιωάννα Μπίλλη

Βοηθός οδοντιάτρου

H Ιωάννα Μπίλλη γεννήθηκε στη Λάρισα και είναι τελειόφοιτη του τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Διαθέτει γνώσεις σε ξένη γλώσσα (Αγγλικά) και Η/Υ. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον τομέα του εμπορίου ενώ από το 2021 αποτελεί μέλος της ομάδας της Κ&Κ DENTAL CLINIC.

Δήμητρα

Δήμητρα Μητρούλα

Βοηθός οδοντιάτρου

Η Δήμητρα Μητρούλα γεννήθηκε στη Λάρισα και είναι πτυχιούχος Προγραμματιστής Συστημάτων και Εφαρμογών Η/Υ.

Διαθέτει γνώσεις σε ξένη γλώσσα (Αγγλικά), ενώ κατέχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της οδοντιατρικής ως βοηθός.

Proud Members

DentiCare prouds itself of being one empowered manufactured products whereas parallel platforms. Holisticly predominate extensible testing procedures.

espa